Samdistribution

Arbete i terminalen

Inom TGM har vi egentligen arbetat med samdistribution sedan 50-talet. På den tiden rullade en enda lastbil på Hisingen, upp till Marstrand och in till Göteborgs centrum. Bilen fylldes så mycket som var möjligt längs vägen.

Numera rullar TGM med totalt cirka 100 lastfordon över hela den västsvenska region som vi täcker in, från Uddevalla i norr till Borås i öster. De är alla del i ett genomtänkt distributionssystem som ger effektiva, snabba, säkra och miljömässigt optimala transporter.

Lastning av paketbil

De godsslag som vi hanterar spänner över samhällets hela varuregister. Varje natt anländer alla typer av fjärrgods till Schenkers terminal i Göteborg, en av norra Europas största omlastningsterminaler.

Här landar allt från kylskåp och bildäck till matvaror, kläder och konsumentelektronik.

För att uppnå högsta möjliga fyllnadsgrad i våra bilar sker samlastning av alla varor som får transporteras tillsammans. Därefter dirigeras varje förare ut på sin för dagen mest Godset ställs på plats i distributionsbilenekonomiska slinga inom sitt förbestämda kunddistrikt.

Genom samdistributionen fungerar vi som en förlängd arm i Västsverige för Schenkers kunder i hela världen. Vår kompetens och långa erfarenhet tillsammans med vår moderna och välskötta lastbilsflotta säkerställer att rätt gods anländer i rätt tid till rätt plats.

Senaste nytt
Karta

Här finns vi!

Click to open a larger map

Klicka i kartan för större format!

Besöksräknare
  • 2639Det här inlägget:
  • 86199Besökare totalt:
  • 19Besökare idag:
  • 0Besökare online nu: